Poser av gjenbruksplast – nå enda bedre for miljøet

Noe av det viktigste vi kan gjøre for å få få bukt med verdens plastproblemer, er å sørge for å resirkulere mest mulig av den allerede eksisterende plasten fremfor å lage ny plast.

Når vi lanserte våre plastposer av 90% gjenbruksplast, tok vi et stort skritt i riktig retning, og mange av våre kunder har siden den gang valgt å bytte ut de vanlige plastposene sine med poser av gjenbruksplast.

100% gjenbruksplast

Vi jobber allikevel stadig med å forbedre produktene våre, og vi har vi hele tiden hatt ett mål for øye: å erstatte også de siste 10 prosentene ny plast. Etter lang tids testing og utvikling på posefabrikken, er målet endelig nådd, og vi kan nå tilby en pose laget av 100% gjenbruksplast.

De nye posene er minst like gode, både funksjonelt og estetisk, som posene vi har laget av 90% gjenbruksplast, og vil fremover erstatte disse.

Mange av våre kunder har allerede byttet til gjenbruksplast for å spare miljøet. Nedenfor ser du noen nye bilder av poser vi har laget for våre kunder i det siste. Ønsker du å vite mer om posene vi leverer, finner du infomasjonen du trenger her.